Αρχική

About allesta

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩ ΕΤΕ

One comment

 1. Άρις Αντάνης

  1.Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα. Να πάρουν μαθήματα και άλλοι.
  2. Αρνούμαι να συμμετάσχω οπουδήποτε με αυτό το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας. Αν δεν διαγράφομαι είναι για λόγους αρχής και από κάποια ελπίδα ότι κάποτε κάτι θα αλλάξει, παρά τα 200 ευρώ που μου κρατούν ως συνδρομή κάθε χρόνο ( πολλά λεφτά, κύριοι, χωρίς ίχνος ανταποδοτικότητας. Πληρώνω εγώ για να πηγαίνουν εκδρομές, σε εξωτικά μέρη 50 άτομα από τα 13000 μέλη, και ορισμένοι, οι ίδιοι πάντα και βέβαια δωρεάν, όσοι το παίζουν… αρχηγοί.)
  3.Τα γραφεία του Συλλόγου τα έχουν μετατρέψει σε προσωπικά γραφεία, σε επέκταση του σαλονιού του σπιτιού τους, και πάνε εκεί κάθε μέρα για να σπάσουν την ανία τους. Χωρίς το Σύλλογο δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Δεν πάνε να προσφέρουν με αφιλοκέρδεια και ανιδιοτέλεια. Αλλά ρε Μάκη, τα ίδια λέω από Υπολογιστής Α’ όταν είμαστε μαζί στις διάφορες επιτροπές και δεν μου απαντούσες. Τι άλλαξε; Τι θα αλλάξει σε αυτό τον τόπο; Ούτε ένα σωματείο δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Πρέπει να το παραδεχτούμε πια.
  3. Στην εκδήλωση της 17/12/2010 σκόπιμα ούτε συμμετείχα ούτε προσήλθα και λυπάμαι που εκμεταλλεύτηκαν το μεράκι του φίλου Μάκη Βλασσόπουλου για να προβληθούνε και μάλιστα εν όψει εκλογών. Και ο Μάκης έδωσε ό,τι μπορούσε και μόλις που του ανέφεραν το όνομα στο μεταξύ μας,σαν να του έκαναν χάρη(..Δεν μπορώ να μην αναφερθώ… στο Μάκη Βλασσόπουλο… αν μπορούσα θα το έκανα)
  4. Χρόνια κάνω προτάσεις για πολιτισμό και ούτε μου απαντάνε. Έπρεπε να βρεθεί ο Μάκης για να κινηθεί κάτι, αλλά και πάλι χωρίς προγραμμματισμό, στο άρπα – κόλα, να προλάβουμε, όπως γίνεται παντού σε αυτή τη δόλια χώρα, με όσους παρόντες.
  5. Βάλανε και το Χατζαναγνώστου με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά στα γράμματα, στην ίδια μοίρα με… εμένα και μας στείλανε και επαίνους.
  Δεν γράφω άλλα, γιατί έχω να γράψω ολόκληρες σελίδες, αλλά θα πάνε χαμένες κι αυτές. Μια συμβουτλή μόνο. Είμαστε 13000 μέλη. Σκεφθείτε τι μπορείτε να κάνε τε με μας. Καλή δύναμη , αγαπητοί συνάδελφοί μου, Άρις Αντάνης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: