Και μια ευχάριστη είδηση….

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΟDATA ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ

 

05/02/2014

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χθες, Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 13:00, συναντήθηκε η ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας με εκπροσώπους της Διοίκησης της ΕΤΕ, και συγκεκριμένα με τους κυρίους Αντωνόπουλο Αντώνιο, Βοηθό Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου, Χριστοδούλου Νικόλαο, Γενικό Διευθυντή Πληροφορικής της Τράπεζας και του Ομίλου, Χριστόπουλο Δημήτριο, Προϊστάμενο της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου, και Γαβρόγλου Βασίλειο, Προϊστάμενο της Δ/νσης Στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου.

 

Στη συνάντηση πληροφορηθήκαμε τα εξής:

 

Η Διοίκηση της ΕΤΕ προτίθεται να απορροφήσει όλο το προσωπικό της Εθνοdata, στοχεύοντας στην καλύτερη λειτουργία της Τράπεζας και εκτιμώντας την εθελούσια αποχώρηση 2.500 περίπου εργαζομένων και τις συνακόλουθες δυσλειτουργίες.

 

Θεωρώντας ότι η Εθνοdata παρέχει εξειδικευμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η Διοίκηση της ΕΤΕ επιθυμεί να μας εντάξει στον Κανονισμό Εργασίας της ΕΤΕ, στην Επιχειρησιακή Σύμβαση των υπαλλήλων της Εθνική Τράπεζας και στην Κλαδική Σύμβαση της ΟΤΟΕ. Σημειώνεται ότι όλο το προσωπικό της Εθνοdata θα ενταχθεί στο ΤΥΠΕΤ και στο Ταμείο Αυτασφάλειας.

 

Η απορρόφηση θα γίνει σε διάστημα τριών μηνών. Για τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση των σχετικών εργασιών θα συγκροτηθεί Επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της Διοίκησης της ΕΤΕ και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata.

 

Ο Σύλλογός μας παρακολουθεί με αυξημένη προσοχή το σχέδιο της απορρόφησης και θα σας ενημερώσει για οτιδήποτε νεώτερο.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata

Advertisement

About allesta

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩ ΕΤΕ

2 comments

  1. I am looking forward to Hiking, camping, long drives to see the animals. Not to forget Glacier an maybe even the half marathon in Mioasuls! Whoo Hoo! Bring on the sun!

  2. "but you don't accept the obvious and plausible explanation in the same paragraph."I wouldn't quite word it like that. I'd say that I can ask several severe questions on the lady's explanation, so I'm seriously skeptical of it. You, on the other hand, have demonstrated that you accept it hook, line, and sinker.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: